Friday, 19 July 2013

Fruits, Vegetables and Meat

fruit
das Obst
pumpkin
der Kürbis (e)
pineapple
die Ananas (-)
olive
die Olive (n)
apple
der Apfel (ä)
raddish
der Rettich (e)
apricot
die Aprikose (n)
lettuce
der Salat
banana
die Banane (n)
tomato
die Tomate (n)
pear
die Birne (n)
onion
die Zwiebel (n)
strawberry
die Erdbeere (n)
green beans
die grünen Bohnen
raspberry
die Himbeere (n)
corn
der Mais
cherry
die Kirsche (n)
meat
das Fleisch
lime
die Limone (n)
roast
der Braten (-)
lemon
die Zitrone (n)
veal
das Kalbfleisch
orange
die Orange (n)
lamb
das Lammfleisch
peach
der Pfirsisch (e)
beef
das Rindfleisch
grape
die Traube (n)
pork
das Schweinefleisch
vegetable
das Gemüse
bacon
der Speck
cauliflower
der Blumenkohl
sausage
die Wurst (ü, e)
bean
die Bohne (n)
poultry
das Geflügel
pea
die Erbse (n)
duck
die Ente (n)
cucumber
die Gurke (n)
goose
die Gans (ä, e)
carrot
die Karotte (n)
chicken
das Huhn (ü, er)
potato
die Kartoffel (n)
turkey
der Truthahn (ä, e)
cabbage
der Kohl
fish
der Fisch (e)
In Austria, der Karfiol is cauliflower, die Fisolen is green beans, and der Kukuruz is corn.

No comments:

Post a Comment